Новини
Kia представить оновлений Sportage та інші кросовери бренду на агро-виставці у Кропивницькому

Kia представить оновлений Sportage та інші кросовери бренду на агро-виставці у Кропивницькому

2018-09-24

З 26 по 29 вересня у Кропивницькому відбудеться AgroExpo 2018, один з найбільш значущих форумів аграрної індустрії України. Дотримуючись політики слідувати за своїми потенційними клієнтами, бренд Kia візьме участь у виставці і представить весь доступний в Україні модельний ряд кросоверів, включаючи надпопулярний рестайлінговий Sportage.

 

Третій рік поспіль компанія «Фалькон-Авто», офіційний дистриб'ютор бренду Kia в Україні (входить до складу Корпорації «УкрАВТО»), візьме участь у виставці AgroExpo, яка є одним з найбільш масштабних професійних аграрних форумів у виставковому календарі України.

 

На стенді Kia будуть представлені всі доступні на нашому ринку автомобілі Kia класу SUV. Безумовно, головним героєм експозиції стане рестайлінговый Kia Sportage, який не тільки пропонує оновлений дизайн, розширену комплектацію, а також надзвичайно конкурентну ціну від 17 300 Євро* і є найбільш популярним автомобілем в Україні останніх місяців.

 

У цьому році також оновився середньорозмірний кросовер Sorento. Автомобіль освіжили, заодно зробивши його оснащення ще більш насиченим, при цьому 200-сильний турбодизель відтепер агрегатується новим 8-ступінчастим "автоматом". Ціни на цей могутній автомобіль стартують з позначки $38 500*.

 

У сегменті екологічно дружніх авто грає високотехнологічний Kia Niro. Одна із найбільш економічних (витрата палива від 3,8 л/100 км за даними виробника) і добре оснащених моделей корейського бренду, яка пропонується за ціною від $ 25 500*.

 

Честь бренду Kia в сегменті B-SUV захищають яскравий молодіжний Stonic, а також практичний Rio X-Line, що належить до великого і різноманітного сімейства Rio. Ціни на автомобілі стартують з $17 200* та $17 700* відповідно.

 

Крім можливості познайомитися з актуальних модельним рядом Kia, гості виставки AgroExpo 2018 зможуть взяти участь у розіграші цінних призів – смартфонів Samsung. Для участі в акції необхідно відвідати стенд Kia і зареєструватися в якості учасника. У кожен з днів виставки серед анкет учасників за допомогою сервісу випадкових сортувань Random.org буде розіграний один смартфон.

 

Чекаємо вас на стенді Kia у Кропивницькому!

 

* Ціни включаючи ПДВ станом на 24.09.18 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.соm/ua в день виписки рахунку-фактури