Новини
Kia Sportage став найбільш продаваним автомобілем в Україні

Kia Sportage став найбільш продаваним автомобілем в Україні

2018-08-08

Другий місяць поспіль Kia Sportage утримує лідерство на українському ринку нових автомобілів. За даними Асоціації автовиробників України, у липні власників знайшов 301 кросовер.

Відповідно до щомісячного звіту Асоціації автовиробників України «Укравтопром», в липні Kia Sportage знову став найбільш продаваною моделлю, як в класі SUV, так і на ринку нових автомобілів в цілому, в той час як бренд Kia входить в Топ-10 найбільш популярних автомобільних брендів.

Загалом протягом місяця перевагу Sportage віддали більше 300 покупців, при цьому позитивну для бренду Kia тенденцію покликана підтримати рестайлінгова версія Kia Sportage, продажі якої стартували в Україні 31 липня. В активі автомобіля не тільки оновлена «зовнішність», а й оновлений набір силових агрегатів, а також розширений список оснащення стартовій комплектації.

Зокрема, 7-дюймова сенсорна мультимедійна система з підтримкою Android Auto та Apple Car Play, а також 17-дюймові колісні диски, відтепер доступні покупцям найбільш скромної версії Comfort (Комфорт), яка пропонується за ціною від 17 300 Євро*

Раніше офіційний дистриб'ютор «Фалькон-Авто» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») повідомляв про те, що компактний кросовер Sportage став найбільш популярною моделлю липня.

* Ціни включаючи ПДВ станом на 08.08.18 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.соm/ua в день виписки рахунку-фактури