Новини
Стильний хетчбек, практичний седан або зухвалий крос-хетч – обери свій Kia Rio!

Стильний хетчбек, практичний седан або зухвалий крос-хетч – обери свій Kia Rio!

2018-08-22

Незважаючи на зростаючу популярність кросоверів, автомобілі В-класу, як і раніше, залишаються відмінним вибором для практичних людей. Яскравим прикладом тому служить родина Kia Rio, у якій знайшлося місце і яскравого міському хетчбеку, і практичному седану, і крос-хетчу X-Line. Ціни на автомобілі родини Rio стартують з позначки $13 500.

 

Сімейство автомобілів Rio займає унікальне місце в модельному ряду бренду Kia, адже під одним запальним латиноамериканським ім'ям продається ціла гама автомобілів, здатних задовольнити смаки покупців з найрізноманітнішими потребами.

Тим, хто шукає стильний, відмінно оснащений міський хетчбек, Kia пропонує модель Rio за ціною від $13 500*. Український дебют чергового покоління автомобіля відбувся минулого року. Хетч пропонується з бензиновими двигунами з робочим об'ємом 1,2 і 1,4 літра (84 і 100 к.с. відповідно). У той час як базовий варіант комплектується механічною КПП, 100-сильна модифікація поставляється в нашу країну виключно з «автоматом».

 

Перелік оснащення стартової версії Kia Rio в кузові «хетчбек» включає 6 подушок безпеки, антиблокувальну систему гальм, електронну систему стабілізації і систему утримання авто під час старту на схилі. Авто також комплектується кондиціонером, системою автоматичного включення фар головного світла, підігрівом передніх сидінь, електричним регулюванням дзеркал з підігрівом. З переліком оснащення інших комплектацій можна ознайомитись на сайті офіційного дистриб’ютора «Фалькон-Авто».

Тим, хто прагне поєднати зручність хетчбека з універсальністю кросовера, адресована абсолютно нова модель X-Line. Автомобіль має дорожній просвіт 170 мм, стилізований обвіс з нефарбованого пластика по периметру, більш просторий, ніж у звичайного Rio кузов, а також багате оснащення.

 

X-Line комплектується бензиновим двигуном потужністю 123 к.с. (об’єм 1.6 л.). Мотор агрегатується 6-ступінчастою «механікою» або ж автоматичною КПП з таким самим числом ступенів.

 

Rio X-Line у ​​стартовій версії Comfort комплектується шістьма подушками безпеки, ABS в комбінації з системами електронної стабілізації і утримання авто під час старту на схилі, підігрівом керма і передніх сидінь, електричними склопідйомниками всіх дверей, системою контролю за тиском в шинах, клімат-контролем, світлодіодними денними ходовими вогнями, дзеркалами заднього виду з електрорегулюванням і обігрівом, а також мультимедійною системою з можливістю відтворення музики з зовнішніх носіїв через роз'єми AUX і USB.

 

Ціни на Rio X-Line стартують з позначки $17 700*. Детальна інформація про оснащення інших версій доступна за посиланням https://goo.gl/VbpGkx.

У сегменті традиційно популярних седанів В-класу грає Rio седан нового покоління. Автомобіль, який, як правило, є єдиним в родині, має спокійний привабливий дизайн, просторий салон і багажник об'ємом 480 літрів (обсяг може бути додатково збільшений за рахунок складаних спинок задніх сидінь).

 

Придбати седан можна за ціною від $14 700*, при цьому гамма силових агрегатів включає  100-сильний бензиновий двигун 1.4 та мотор 1.6, як у моделі Rio X-Line.

 

Що стосується оснащення, то комплектація стартової версії Entry включає подушки безпеки водія і переднього пасажира, ABS в комбінації з системами електронної стабілізації і утримання авто при старті на схилі, передні склопідйомники, підігрів передніх сидінь, систему контролю за тиском в шинах, кондиціонер, денні ходові вогні, дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і обігрівом, а також магнітолу з роз'ємами USB і AUX. Детальніше з комплектаціями Rio седан можна ознайомитися за посиланням https://goo.gl/kXGcbu.

 

Автомобілі сімейства Rio мають не тільки багате оснащення і конкурентну вартість. Завдяки спеціальним фінансовим програмам банків-партнерів придбати Kia Rio можна в кредит на привабливих умовах зі ставкою від 0,001% (детальна інформація про кредитні пропозиції доступна по посиланню https://goo.gl/MjLh2B або ж на сайтах банків-партнерів).

 

Якщо ви вже володієте автомобілем марки Kia або будь-якого іншого бренду, ви можете скористатися перевагами покупки авто за програмою Trade-In, яка передбачає викуп вживаного автомобіля та зарахування цієї суми в якості внеску за одну з моделей сімейства Rio.

 

Отримати попередню консультацію щодо придбання автомобіля в рамках Trade-In можна за телефоном 044 331 55 41

 

Ласкаво просимо до Родини Rio!

 

* Ціни включаючи ПДВ станом на 22.08.18 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.соm/ua в день виписки рахунку-фактури.