Новини
Kia Motors демонструє інтер'єр нового компактного кросовера

Kia Motors демонструє інтер'єр нового компактного кросовера

2019-05-23

Новини про новий компактний SUV від Kia сипляться, як з рогу достатку. Цього разу корейський виробник розкрив перші зображення інтер'єру кросовера, що демонструють нові підходи до дизайну.

 

Уже наприкінці 2019 року у Кореї до продажу надійде новий компактний кросовер Kia, орієнтований на молоду аудиторію. Kia Motors Corporation вже поділилася першими скетчами екстер'єру автомобіля, а сьогодні з'явилася можливість заглянути і в салон SUV.

 

При першому ж погляді на зображення інтер'єру однозначно ідентифікується приналежність автомобілю до бренду Kia. На це працюють характерної форми рульове колесо, трапецієподібний блок мультимедійної системи. При цьому в оформленні панелі приладів домінують рішучі поперечні лінії, помітна нова форма блоку клімат-контролю, а також нова мультимедійна система з діагоналлю 10,25 дюйма.

 

 

Нагадаємо, що новий мультимедійний комплекс, окрім відмінної якості зображення, здатний синхронізуватися по Bluetooth з двома мобільними пристроями одночасно, є підтримка Apple CarPlay і Android Auto. Завдяки функції поділу екрана і спеціальним віджетам, мультимедійна система здатна комбінувати функціональну і розважальну інформацію (наприклад, одночасно відображати дані навігаційної системи і програвача музики або ж прогноз погоди). Вона також є частиною комплексу UVO CONNECT, який має доступ в інтернет і здатний в режимі реального часу надавати водієві інформацію про трафік, прогноз погоди, ціни на паливо, парковки і вартість стоянки, визначні пам'ятки і багато іншого. Також власники зможуть скористатися спеціальним мобільним додатком, здатним дистанційно завантажувати маршрут майбутньої поїздки у навігацію, перевіряти місцезнаходження авто, отримувати повідомлення про технічний стан і т.д.

 

Універсальний характер автомобіля підкреслює додаткова пасажирська ручка, що візуально з'єднує центральні тунель і консоль.

 

Відзначимо, що схожі дизайнерські рішення вже знайшли застосування на борту флагманського кросовера Kia Telluride, при цьому дизайнери Kia прагнуть реалізувати «преміальні» рішення в автомобілі середнього класу, забезпечивши високу якість оздоблювальних матеріалів і високу увагу до деталей.