Новини
Kia Sportage отримає спеціальну комплектацію Classic за ціною від 15 900 Євро!

Kia Sportage отримає спеціальну комплектацію Classic за ціною від 15 900 Євро!

2018-10-22

Вже на початку листопада на ринок України надійде спеціальна комплектація оновленого Kia Sportage. Версія Classic (Класік) робить легендарний компактний кросовер ще доступнішим, адже ціни на нього стартують з відмітки 15 900 Євро.

Kia Sportage актуального покоління, який став найбільш продаваним авто в Україні у 2016-2017 рр, чия рестайлингова версія лідирувала у продажах протягом декількох місяців 2018 року, стане ще ближче до шанувальників корейського бренду.

Незабаром на нашому ринку дебютує версія Classic, яка, зберігаючи ефектний дизайн оновленої моделі, ключові опції, які прийшлися до смаку клієнтам, можна буде придбати за безпрецедентною ціною від 15 900 Євро*.

За цю суму автомобілістам пропонується кросовер, оснащений 132-сильним бензиновим двигуном 1.6 GDI і 6-ступінчастою механічною КПП. Перелік обладнання включає 17-дюймові легкосплавні колісні диски, 7-дюймову сенсорну мультимедійну систему з можливістю підключення смартфона за допомогою протоколів Android Auto та Apple Car Play, електрорегулювання бічних дзеркал заднього огляду і електричні склопідйомники, кондиціонер і багато іншого.

Зазначимо, що автомобіль у виконанні Classic доступний у всіх кольорах, які пропонуються для моделі Sportage в Україні, без доплати за колір.

Відмінною новиною також є те, що Kia Sportage Classic можна буде придбати і з автоматичною КПП. Як і «механіка», АКПП має шість ступеней. Ціна такої версії складе 17 100 євро*, при цьому комплектація повністю ідентична автомобілю з механічною КПП.

Детальніше з комплектацією і характеристиками Kia Sportage Classic можна ознайомитися на сайті дистриб’ютора.

* Ціни включаючи ПДВ станом на 22.10.18 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті kia.com/ua в день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.